Flyttstädning Oxie

Allierad Fastighetsservice AB är ett flexibelt städföretag som kan erbjuda professionell flyttstädning till privatpersoner och företag i Oxie!

En flyttstädning tenderar till att vara en krävande process där inga moment får undvikas eller missas. Med det sagt så tar oftast en flyttstädning mycket tid och vi tror att du under en flyttprocess hellre lägger din tid på allt annat som är viktigt. Därför finns våra duktiga medarbetare tillgängliga för att hjälpa dig i Oxie.

Vi kan med kvalitet och noggrannhet underlätta din flytt och se till så att nästkommande person öppnar dörren till ett kliniskt rent hem. Med oss som ansvariga ska du i Oxie alltid kunna känna dig trygg, varje städning innebär ett förtroendeuppdrag som vi tar på största allvar. Självklart genomför vi städningen så att den godkänns vid en eventuell besiktning från hyresvärd och har du några önskemål så utför vi arbetet därefter.

Vi är ett tryggt och kvalitativt val för flyttstädning i Oxie, kontakta oss redan idag!

Vid alla våra städningar använder vi endast produkter som är miljövänliga och icke skadliga för barn och djur.

”Vi städar med omtanke om varandra och miljön”

Välkommen till Allierad Fastighetsservice AB – Vi utför städuppdrag i Oxie!

Flyttstädning och städtjänster i Oxie

Våra städtjänster omfattar städning för privata hushåll, kontorsbyggnader flyttstädningar, trädgårdsmiljöer, internservice, fönsterputs samt golvvård. Vi finns tillgängliga för dig i Oxie med omnejd!

På vår städfirma strävar vi ständigt efter att alla våra kunder ska vara nöjda med vår service och därför erbjuder vi 100% kundnöjdhet på alla våra uppdrag samt 7 dagars garanti på utfört arbete.

Är du intresserad av att anlita oss, eller har du några frågor? Tveka inte på att höra av dig, så hjälper vi dig vidare! Vi utför arbeten i hela Skåne, exempelvis Oxie

Se våra tjänster Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?

Följ oss på facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException